Mathieu van der Poel showt Lamborghini's: 'Welke verrassingen komen nog?'
i

Getty Images

Mathieu van der Poel showt Lamborghini's: 'Welke verrassingen komen nog?'

Rick Kraaijeveld • 08:30, 25-12-2023 / Laatste Update: 12:45, 07-01-2024

De leveranciers van alle sportieve auto's van Mathieu van der Poel, Lamborghini, had een gesprek met Het Laatste Nieuws in België. Daarin bespraken ze hoe goed de deal met Van der Poel loopt en wat er nog staat te gebeuren. 1 ding is duidelijk: "De samenwerking met Mathieu is een groot succes."

Van der Poel kwam zaterdag in een spiksplinternieuwe Lamborghini aan op de cross in Antwerpen, terwijl hij niet veel eerder al aankwam in een Lamborghini Urus S. Allemaal topmodellen van het Italiaanse automerk. Hij is sinds april ambassadeur van het merk en dat bevalt het merk goed. "Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel. Dat is wederzijds."

Gedrevenheid

Het merk is lyrisch over Mathieu, zo vertelt de Managing Director Erik Michiels. "Mathieu staat voor focus, gedrevenheid en grensverleggende prestaties." Hoe het merk bij Van der Poel past? " net zoals Mathieu van der Poel op verschillende terreinen excelleert, willen wij dat met onze wagens ook."

Volgens de salesafdeling van het merk, is de laatste auto nog niet vergeven aan de Nederlandse rijder. "We kijken al uit naar de volgende avonturen en wie weet welke verrassingen er nog komen."