Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van Argentinië en Frankrijk tijdens de WK-finale
i

Getty Images

Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van Argentinië en Frankrijk tijdens de WK-finale

admin • 12:17, 18-12-2022 / Laatste Update: 07:33, 12-12-2023

Wie gaat er zondag met de befaamde wereldbeker aan de haal en kroont zich tot wereldkampioen? Alles staat in de finale van het WK voetbal op het spel. Check daarom hieronder de vermoedelijke opstellingen van Argentinië en Frankrijk!

Lisandro Martinez mogelijk in actie

Argentinië zal vermoedelijk enkele wijzigingen hebben ten opzichte van de halve finale tegen Kroatië. Marcos Acuna en Gonzalo Montiel waren toen namelijk geschorst en keren nu terug bij de selectie. Ook speelde Argentinië tijdens de laatste training weer in de 5-3-2-formatie. Net zoals in de kwartfinale tegen Oranje het geval was. De verwachting is daarom dat Lisandro Martínez in de WK-finale tegen Frankrijk terugkeert in de basis. Verder is de verwachting dat Scaloni grotendeels vasthoudt aan de vertrouwde namen.

De verwachting is dat Giroud start

Ondanks dat de Franse bondscoach Didier Deschamps zaterdag op verschillende varianten trainde, waarbij onder meer Marcus Thuram een hesje kreeg en van de linkerkant speelde, is de verwachting volgens onder meer VI en RMC Sport dat Olivier Giroud 'gewoon' zal starten.

Vermoedelijke opstelling Argentinië

Emiliano Martínez; Molina, Romero, Otamendi, Lisandro Martínez, Acuña; De Paul, Fernández, Mac Alister; Messi, Álvarez.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk

Lloris; Koundé, Varane, Upamecano, Theo Hernandez; Tchouaméni, Rabiot; Dembélé, Griezmann, Mbappé; Giroud.