L’Équipe lost 'mysterie' rondom Benzema op: 'Er is iets geknakt'
i

Getty Images

L’Équipe lost 'mysterie' rondom Benzema op: 'Er is iets geknakt'

admin • 14:54, 18-12-2022 / Laatste Update: 07:15, 12-12-2023

Karim Benzema meldt zich vandaag definitief niet in Qatar voor de WK-finale Argentinië-Frankrijk. Volgens L’Équipe was de aanvaller van Real Madrid wel uitgenodigd voor de eindstrijd, maar heeft hij hiervoor bedankt.

Benzema viel vlak voor het WK geblesseerd weg uit de Franse selectie, maar is nooit helemaal uit beeld verdwenen bij de finalist. De spits zorgde vrijdag vervolgens zelf voor speculatie met een post op Instagram. Bij een selfie schreef hij boodschap ‘Het interesseert me niet'. Gezien de timing van het bericht wordt in internationale media nog steeds volop gespeculeerd.

Klaar met de situatie

L’Équipe weet nu echter te melden dat Benzema klaar is met de hele situatie. Volgens de sportkrant ‘is er iets geknapt’ bij de aanvaller. Hij zou balen van de intensiteit op de training en hoe de medische staf van Les Bleus de blessure heeft opgepakt. Daarnaast had Benzema graag bij de selectie willen blijven, maar stuurde bondscoach Deschamps hem toch naar huis. Daardoor zou er ‘iets geknakt zijn’ bij Benzema.