'Operatie Bellingham' steeds minder realistisch voor Real Madrid
i

Getty Images

'Operatie Bellingham' steeds minder realistisch voor Real Madrid

admin • 17:14, 06-12-2022 / Laatste Update: 07:01, 08-01-2024

Real Madrid twijfelt of het de interesse in Jude Bellingham moet doorzetten. De Engelse middenvelder beleeft een zeer succesvol WK en mede daarom zou zijn transferwaarde compleet door het dak gaan. Marca geeft aan dat 'operatie Bellingham' daarom steeds minder realistisch aan het worden is.

Enkele maanden geleden gooide Real de eerste lijntjes uit richting de entourage van Bellingham. Maar vanwege het succesvolle WK houdt de Spaanse club nu echter zijn hart vast. Bellingham stond tot nog toe in alle 4 de wedstrijden aan de aftrap en was daarin ook 1 maal trefzeker. Volgens de Spaanse sportkrant zou de Engelsman hierdoor wel eens de duurste speler allertijden kunnen worden. Momenteel wordt gesproken over een bedrag van 150(!) miljoen euro.

Ook interesse van Liverpool

Dit astronomische bedrag is Real Madrid in ieder geval niet bereid te betalen. Hierdoor komt de transfer volgens de Spaanse media dan ook serieus in gevaar. Naast Real is ook Liverpool in de markt voor de 19-jarige middenvelder. De Engelsen zijn dringend op zoek naar een impuls voor het middenveld en probeerde het afgelopen zomer al bij Gavi. Deze bedankte echter voor de eer.