Thomas Müller hint op afscheid van Duits elftal tijdens live-interview
i

Pro Shots

Thomas Müller hint op afscheid van Duits elftal tijdens live-interview

Joris Kaper • 23:40, 01-12-2022 / Laatste Update: 21:09, 11-12-2023

Thomas Müller lijkt zijn laatste wedstrijd voor het Duitse elftal te hebben gespeeld. De Duitse aanvaller richtte zich tot de kijker thuis tijdens een live-interview na de uitschakeling op het WK. Hij bedankte alvast de Duitse fans voor hun steun door de jaren heen.

De woorden tijdens het interview leken zo op een verkapte afscheidsspeech. ""Dit is een regelrechte ramp," zo vatte Müller de uitschakeling samen. "Ik weet niet hoe ik verder moet. Als dit mijn laatste wedstrijd was, dan zou ik graag een paar woorden willen zeggen tegen de Duitse voetbalfans. Het was een groot genoegen, lieve mensen. We hebben geweldige momenten gehad. Ik heb geprobeerd om elke wedstrijd met mijn hart te spelen."

Hij vervolgt: "Ik heb altijd mijn best gedaan. Soms waren er tranen van vreugde door mijn acties, soms ook niet. Maar ik deed alles met liefde. Ik moet alles voor de rest nog gaan zien."

Debuut in 2010

Müller debuteerde in 2010 voor Duitsland en speelde 115 interlands. Daarin scoorde hij 43 keer, waarvan 10 goals op een WK. Met Duitsland werd hij in 2014 wereldkampioen.