TV-gids: Op deze zender kijk je naar de halve finale van het WK tussen Argentinië en Kroatië
i

Pro Shots

TV-gids: Op deze zender kijk je naar de halve finale van het WK tussen Argentinië en Kroatië

Joris Kaper • 11:05, 13-12-2022 / Laatste Update: 01:35, 12-12-2023

Na een paar dagen zonder WK-voetbal gaat dinsdag het WK verder met de eerste halve finale! Helaas zonder Nederland, want Argentinië nam in de kwartfinales de strafschoppen beter dan Oranje. De Argentijnen staan dinsdagavond tegenover Kroatië. Op welke zender kan je Argentinië - Kroatië volgen? Check het hieronder!

Argentinië maakte een valse start op het WK door verrassend met 2-1 te verliezen van Saoedi-Arabië, maar na zeges op Mexico en Polen wisten Messi en co toch de 8e finales bereiken, waarin Australië werd verslagen. De afloop van de kwartfinale tegen Oranje daarna is helaas bekend...

Weg naar de halve finales

Kroatië rekende in de groepsfase af met Canada en speelde gelijk tegen België en Marokko. In de 8e finales won het moeizaam van Japan, terwijl in de kwartfinales favoriet Brazilië na strafschoppen werd verslagen.

Op welke zender is Argentinië - Kroatië te zien?

De halve finale tussen Argentinië en Kroatië is dinsdag 13 december te zien op NPO 1. De wedstrijd is tevens te streamen op NPO Start en is ook te zien via NLZiet. De wedstrijd begint om 20.00 uur. De voorbeschouwing begint 10 minuten eerder, om 19.50 uur.