Bij Carolina Panthers heb je al voor 41 cent een wedstrijdticket
i

Getty Images

Bij Carolina Panthers heb je al voor 41 cent een wedstrijdticket

Bart van der Wijst • 19:41, 15-12-2023 / Laatste Update: 18:41, 05-01-2024

Het gaat beroerd met Carolina Panthers in de NFL. Op 29 oktober wonnen zij hun enige wedstrijd van dit seizoen. Daartegenover staan 12 nederlagen. Het gaat zelfs zo slecht met de Panthers dat de club voor 45 dollar cent (omgerekend 41 eurocent) tickets aanbiedt.

Zondag spelen de Panthers in eigen huis tegen divisiegenoot Atlanta Falcons (6 overwinningen, 7 nederlagen). In de openingswedstrijd van dit seizoen wonnen de Falcons al met 24-10 van Carolina. En fans hebben niet veel hoop dat het nu anders zal zijn.

Quarterback

In het voorseizoen drafte Carolina Panthers quarterback Bryce Young als allereerste. Young was bij Alabama op college een goede speler, maar in de NFL is hij nog zoekende. Zijn goede vriend en eveneens quarterback C.J. Stroud doet het wat dat betreft een stuk beter. Fun fact: Houston Texans mocht als 2e kiezen en ging voor Stroud. Die had dus ook naar Carolina kunnen gaan.

Weggegooid seizoen

Voor de Panthers valt er niks meer te winnen dit seizoen. Voor de play-offs zijn ze al lang uitgeschakeld. Maar mocht je zondag toevallig in de buurt zijn van het Bank of America Stadium en nog wat wisselgeld over hebben, voor een klein bedrag kan jij er bijzijn.