Buffalo Bills zoekt sneeuwschuivers voor play-offduel: '20 dollar per uur'
i

Getty Images

Buffalo Bills zoekt sneeuwschuivers voor play-offduel: '20 dollar per uur'

Bart van der Wijst • 14:40, 13-01-2024 / Laatste Update: 13:49, 15-01-2024

Het is weer eens baggerweer in Buffalo. Er trekt een winterstorm over het noord-oosten van de Verenigde Staten en dus is het stadion van de Bills bedekt met sneeuw. Ook het veld. Daarom zoekt Buffalo Bills sneeuwschuivers die het veld schoon kunnen maken voor de play-offwedstrijd tegen Pittsburgh Steelers.

"Buffalo Bills en Jani-King (schoonmaakbedrijf, red.) vragen iedereen van 18 jaar en ouder die geïnteresseerd is om sneeuw te scheppen om vanaf 22.00 uur naar het Highmark Stadium te komen", staat in een persbericht op de clubsite.

Nachtwerk

"Het loon bedraagt 20 dollar per uur", gaat Buffalo Bills verder. Degenen met interesse moeten er rekening mee houden dat het nachtwerk wordt. Volgens de organisatie is het de bedoeling dat ze heel de nacht doorgaan met het schoonmaken en houden van het veld. "Tijdens de diensten wordt er gezorgd voor gratis eten en pauzes in een comfortabele, warme ruimte", aldus de Bills.

- Dit is het speelschema voor de play-offs van de NFL

De Bills spelen zondag om 19.00 uur (Nederlandse tijd) tegen de Steelers. De winnaar neemt het in de Divisional playoffs op tegen Houston Texans of Cleveland Browns.