🎥 | CFL-potje loopt uit de klauwen: spelers klappen irritante fan op zijn gezicht

Bart van der Wijst • 11:59, 06-12-2021 / Laatste Update: 02:23, 12-12-2023

In Noord-Amerika wordt er vaak lacherig gedaan over de Canadian Football League (CFL), het kleinere broertje van de NFL in de Verenigde Staten. Het niveau is er niet zo hoog en alles gaat er vaak braaf aan toe. Tot afgelopen zondag, toen ging het even flink mis in Toronto.

Het thuisspelende team Toronto Argonauts verloor in de Easter Conference Finals van Hamilton Tiger-Cats. Na afloop besloten de fans van de Tiger-Cats even irritant te doen, zo spuugde iemand bier op de spelers van de Argos. Zij pikten dat niet.

Vechten x3

Op weg naar de kleedkamer gingen ze verhaal halen toen een of andere dwaas in Hamilton-outfit een flinke duw gaf aan Chris Edwards. Toen sloegen de stoppen door en werden er over en weer een paar rake klappen uitgedeeld waarna de security ingreep.

Net toen alles rustig leek te zijn was het tijd voor ronde 2. De beveiliging was de fan uit het oog verloren en die stond weer oog-in-oog met Edwards en co. De supporter kreeg vervolgens een flinke knal op zijn gezicht. Tussen de dranghekken net voor de kleedkamers werd er nog wat geduwd en getrokken. Leuk!