Chiefs-assistent niet bij Super Bowl na beschonken betrokkenheid bij auto-ongeluk

Trevor Wagener • 17:47, 07-02-2021 / Laatste Update: 18:56, 05-01-2024

Het zal maar gebeuren! 1 dag voor dé wedstrijd van het jaar in het American Football, de Super Bowl, tegen Tampa Bay Buccaneers heeft footballclub Kansas City Chiefs besloten om assistent-coach Britt Reid thuis te laten. Wow!

De zoon van hoofdcoach Andy Reid was eerder in de week betrokken bij een auto-ongeluk. Hij zou op 2 auto's zijn gebotst die langs de weg stonden. 1 van die auto's was zonder benzine stilgevallen en kreeg hulp van een andere auto.

Gewonde kids

2 jonge kinderen die op de achterbank zaten, moesten naar het ziekenhuis. Een van hen, een 5-jarige, verkeert volgens de politie in levensgevaar. De spelers van Kansas City Chiefs stapten zaterdag zonder Reid in het vliegtuig richting Tampa, waar ze zondagavond met de Buccaneers van quarterback Tom Brady strijden om het kampioenschap in de NFL.

De Chiefs wonnen de Super Bowl verleden seizoen. De 35-jarige Britt Reid is al jaren de assistent-trainer bij de club. Hij is verantwoordelijk voor de verdedigende linie in het team dat zijn pa leidt. Reid zou hebben toegegeven dat hij donderdag met alcohol op achter het stuur zat. D-O-M.