🎥 | Zien! NFL'er scheldt teammaat verrot na fatale fout: 'Waarom de f*ck zou je dat doen?'

Trevor Wagener • 20:45, 30-01-2023 / Laatste Update: 06:09, 12-12-2023

Het was zondagnacht niet bepaald gezellig in de kleedkamer van NFL-ploeg Cincinnati Bengals. Het team verloor in het AFC-duel in de laatste seconden van Kansas City Chiefs (23-20) na een foutje van defensive end Joseph Ossai. Die laatste kreeg onderweg naar het kleedhok enkele emotionele woorden van Pratt mee.

Ossai duwde Chiefs-sterspeler Patrick Mahomes op het moment dat hij zich al buiten het speelveld bevond. Hierna kregen de Chiefs een uitgelezen kans om de pot te winnen en deden dat ook na een 'field goal' van kicker Harrison Butker, tot ongenoegen van meerdere Bengals, zo ook Pratt.

NFL'er vs teamgenoot

"Even serieus? Wie let het me uit?", schreeuwde de 26-jarige Pratt boos. "Waarom de f*ck raak zou je hun quarterback daar aanraken!?", sprak hij verder vol ongeloof. Na afloop gaf hij aan dat zijn rauwe gedachten onderdeel zijn van zijn karakter als speler. "Soms komt het hard aan en zeg je zulke dingen in het heetst van de strijd", aldus Pratt.

De 22-jarige Ossai stond na afloop als een man de pers te woord en stak de hand op figuurlijke wijze in eigen boezem. Hij noemde zijn duw op Mahomes 'dom'. "Ik moet hier gewoon van leren", zei hij na de penalty. Ik weet dat ik niet te dicht bij hun qb moet komen als hij bij de zijlijn is om situaties als deze, en dus penalty's, te voorkomen. Ik moet beter weten."