Post Malone treedt op voorafgaand aan Super Bowl 58
Rapper Post Malone. © Getty Images

Post Malone treedt op voorafgaand aan Super Bowl 58

12:23, 19-01-2024 / Laatste Update: 12:58, 19-01-2024

Ook Post Malone gaat optreden bij Super Bowl 58. De muzikale omlijsting is bij die American football-wedstrijd minstens zo belangrijk en spraakmakend als het duel zelf. De hoofdartiest is R&B-ster USHER. De locatie is Allegiant Stadium in Las Vegas.

De komst van USHER werd eind september 2023 bekendgemaakt. Nu is de rest van de muzikale show ook samengesteld. Rapper Post Malone gaat het nummer America The Beautfiful ten gehore brengen, voorafgaand aan de wedstrijd. De 28-jarige popster is een grote fan van club Dallas Cowboys. Hij heeft een tattoo aan laten brengen die verwijst naar dat team. Welke teams de Super Bowl spelen is nog niet bekend. Maar de Cowboys in ieder geval niet, die liggen eruit.

Artiesten bij Super Bowl 2024

Maar dat is nog niet alles, want er komen meer muzikanten shinen bij de finale van de American footballcompetitie NFL. Countryzangeres Reba McEntire zingt het Amerikaanse volkslied en singer-songwriter Andra Day trakteert het publiek op Lift Every Voice and Sing. Sinds de editie van 2023 wordt de Halftime Show gesponsord door Apple Music.