Is Travis Kelce de nieuwe lover van Taylor Swift? 'Heb haar uitgenodigd voor een wedstrijd'
i

Getty Images

Is Travis Kelce de nieuwe lover van Taylor Swift? 'Heb haar uitgenodigd voor een wedstrijd'

Bart van der Wijst • 21:55, 22-09-2023

Travis Kelce heeft een oogje op zangeres Taylor Swift. Dat bevestigde de speler van Kansas City Chiefs in The Pat McAfee Show. De 33-jarige Kelce viste onlangs achter het net, toen hij probeerde zijn nummer te geven bij een concert van de zangeres. Toch heeft Kelce een nieuwe poging gewaagd.

"Ik heb haar uitgenodigd om naar een wedstrijd te komen kijken, nu is het even afwachten wat er in de nabije toekomst zal gebeuren", zei de tight end.

Relatiestatus Travis Kelce en Taylor Swift

Begin dit jaar eindigde Taylor Swift haar 6 jaar durende relatie met acteur Joe Alwyn. Daarna datete ze een tijdje met Matty Healy, zanger van The 1975. Nu lijkt Kelce haar nieuwe vlam.

Onlangs zei hij in zijn eigen podcast met zijn broer en Philadelphia Eagles-speler Jason Kelce dat hij een van Swifts concerten had bezocht. "Ik was erg teleurgesteld omdat ik haar mijn vriendschapsbandje niet kon geven", aldus Travis. Onder Swifties is het een traditie om vriendschapsbandjes te maken en te ruilen tijdens concerten. "Ik wilde haar er een geven met mijn nummer erop."

Kelce won eerder in 2023 met de Chiefs de Super Bowl, hij scoorde daarin een touchdown na een pass van Patrick Mahomes. Wie weet catcht hij binnenkort wel de gevoelens van Swift.