Record voor LeBron James: twintigste uitnodiging voor All-Star Game
LeBron James is voor de twintigste keer uitgenodigd tussen de beste basketballers van de NBA. © Getty Images

Record voor LeBron James: twintigste uitnodiging voor All-Star Game

09:38, 26-01-2024 / Laatste Update: 10:33, 26-01-2024

LeBron James is wederom uitgenodigd voor de All-Star Game. Dit is een duel tussen de beste basketballers uit de NBA. Hij vestigt daarmee een record; het is de twintigste keer, zo vaak werd nog nooit iemand uitgenodigd.

James zijn eerste deelname aan een All-Star Game was in 2005 en hij gaat nu dus op voor zijn twintigste keer. Hij ontbrak geen enkele keer bij een van de wedstrijden. De 39-jarige James deelde het record altijd samen met Kareem Abdul-Jabbar, maar daar is hij nu dus voorbij. Kobe Bryant staat met achttien deelnames op de derde plaats. 

Samen spelen

LeBron James is nog altijd actief in de NBA en wil dat proberen zo lang mogelijk vol te houden. Het is zijn wens nog om met zijn negentienjarige zoon Bronny James samen te spelen. Bronny kreeg een half jaar geleden een hartstilstand op de training bij het team van de University of Southern California. In december van 2023 maakte hij zijn rentree en speelde hij zestien minuten. Bronny staat bekend als een aanstormend talent en de overstap naar de NBA lijkt nog maar een kwestie van tijd. Nog even volhouden dus voor LeBron.