TV-gids: zo laat kijk je zondagnacht naar de NBA All-Star Game van 2024
LeBron James / Getty Images

TV-gids: zo laat kijk je zondagnacht naar de NBA All-Star Game van 2024

22:45, 18-02-2024 / Laatste Update: 22:45, 18-02-2024

De 73ste editie van de NBA All-Star Game staat zondag- op maandag op het programma. Het wordt een jubileumeditie voor LeBron James: de captain van de Western Conference doet voor de twintigste keer mee. Check hieronder waar je de wedstrijd kunt zien.

James - normaal spelend voor de LA Lakers - vormt samen met Luka Doncic, Kevin Durant, Shai Gilgeous-Alexander en Nikola Jokic de startopstelling van de Western Conference voor de All-Star Game. Devin Booker, Stephen Curry, Anthony Davis, Anthony Edwards, Paul George, Kawhi Leonard en Karl-Anthony Towns beginnen op de bank.

Waar kijk ik naar de NBA All-Stars?

De NBA All-Star Game is live te zien op het hoofdkanaal van ESPN. De wedstrijd is vanaf 02:00 uur 's nachts te zien met Nederlands commentaar. Geen zin om zo laat op te blijven? Dan staat er om 08:30 uur een samenvatting voor je klaar, ook bij ESPN.

Basketballers Eastern Conference

Bij de Eastern Conference is Giannis Antetokounmpo de captain. De basketballer van Milwaukee Bucks staat op het speelveld met Bam Adebayo, Tyrese Haliburton, Damian Lillard en Jayson Tatum. Eigenlijk zou Joel Embiid spelen, maar hij is geblesseerd.

Mede daardoor is er een plekje vrijgekomen op de bank voor Trae Young en Scottie Barnes. Zij zitten op de bank met Paolo Banchero, Jaylen Brown, Jalen Brunson, Tyrese Maxey en Donovan Mitchell.

NBA All-Star Game

De All-Star Game is traditiegetrouw een wedstrijd tussen de beste spelers uit de twee competities die de Verenigde Staten rijk is. De teams uit die competities spelen tijdens het seizoen ook tegen elkaar (wat weer meetelt voor de eigen competitie). Aan het eind van ieder seizoen spelen de twee beste teams uit beide competities nog eens tegen elkaar, om te bepalen wie de allerbeste van het land is.