Estavana Polman lacht zich rot: Rafael van der Vaart kansloos onderuit tegen dochtertje (7): 'Valsspeler!'
Estavana Polman en Rafael van der Vaart. Inzet: dolle pret in de zon. © Getty Images en Instagram.

Estavana Polman lacht zich rot: Rafael van der Vaart kansloos onderuit tegen dochtertje (7): 'Valsspeler!'

20:31, 11-05-2024 / Laatste Update: 20:36, 11-05-2024

Rafael van der Vaart, Estavana Polman en hun dochter Jesslynn hadden zaterdag de grootste lol in hun tuin. De voormalig speler van onder meer Ajax en Oranje deed met de zevenjarige meid een wedstrijdje, waar een opblaasbaar zwembad aan te pas kwam.

De kleine en Van der Vaart renden rondjes door het laagstaande water. Ook was het de bedoeling om over de glijbanen van het neonkleurige gevaarte te trotseren. Het geluid bij de video is minstens zo leuk als de actie zelf. We lijken Raffie 'valsspeler!' te horen brullen.

Maar hij moet gewoon erkennen dat hij zijn voorsprong liet glippen. Na de eerste afdaling over de glijbaan lag hij nog voor, bij de tweede afdaling is Jesslynn niet meer te houden. Ze gooit een of ander object over de badrand en brult: 'Jaaa! Gewonnen!' Waarna Polman toevoegt: "En dik ook!" En Van der Vaart: "Wat dik?"

Bekijk de video via deze link. Instagram verwijdert de story automatisch na 24 uur.

Roemenië

Van der Vaart woont in Roemenië, waar Polman handbalt. Eigenlijk wil hij dichterbij zijn familie in Nederland wonen. Ook is het op en neer reizen vanwege tv-klusjes in Nederland lastig. "Het is vol qua planning als ik naar Nederland ga om hier te werken", zei hij recent over zijn situatie. "Er moet een oppas komen, want Es handbalt nog altijd op topniveau en traint bijna elke dag. Maar daar hebben we inmiddels een handig systeem voor bedacht, dus dat komt wel goed."

Damián van der Vaart

Hij heeft uit een eerdere relatie met Sylvie Meis een zoon: Damián van der Vaart. De 17-jarige Ajax-speler liet onlangs weten dat hij een nieuwe vriendin heeft. Mama Meis is blij voor het stel en reageerde met een hartje. Zijn moeder is sowieso een trouwe reaguurder onder zijn posts.

Ziggo

Hoor je graag de gedachtes van Van der Vaart senior over de Europese clubcompetities, dan heb je geluk. Komend seizoen heeft Ziggo de rechten in handen van de Champions League, Europa League en Conference League. En Van der Vaart behoort tot het vaste team analisten.