Estavana Polman vervangt Jack van Gelder in De Oranjezomer van Hélène Hendriks
Estavana Polman (l) en Hélène Hendriks. © Pro Shots en Getty Images

Estavana Polman vervangt Jack van Gelder in De Oranjezomer van Hélène Hendriks

06:45, 27-05-2024 / Laatste Update: 06:48, 27-05-2024

Maandagavond ontbreekt Jack van Gelder bij De Oranjezomer. De voormalig voetbalcommentator en presentator van Ter land, ter zee en in de lucht wordt door niet de minste vervangen. Handbalster Estavana Polman zit aan tafel.

Van Gelder was de eerste weekgast van het programma dat Vandaag Inside de komende maanden vervangt. Vanavond is hij echter niet van de partij. "Ik ga kijken", liet Van Gelder vrijdagavond weten toen presentatrice Hélène Hendriks liet weten dat 'jouw favoriet' Estavana Polman hem zou vervangen.

Polman, goed voor meer dan 100 interlands met het Nederlandse handbalteam en wereldkampioen in 2019, is zeker geen onbekende in de tv-studio. Eerder schoof de 31-jarige Arnhemse ook aan bij Vandaag Inside en ze presenteerde het programma Beter Laat Dan Nooit. Daarin ging ze samen met Frits Barend, Henny Huisman, Edwin Rutten en Ad Visser op reis door Azië.

Polman heeft sinds 2016 een relatie met Rafael van der Vaart. Een jaar later beviel ze van hun eerste kindje: Jesslynn. Polman speelt tegenwoordig in Roemenië voor Rapid Boekarest.