Jutta Leerdam met privéjet naar Miami Heat, schaatsdiva steelt de show met 'courtside-tickets'
Jutta Leerdam en Jake Paul nemen het ervan. © Instagram Jutta Leerdam

Jutta Leerdam met privéjet naar Miami Heat, schaatsdiva steelt de show met 'courtside-tickets'

10:49, 14-03-2024 / Laatste Update: 19:04, 17-03-2024

Jutta Leerdam vermaakt zich prima na haar wisselvallige schaatsseizoen. De Westlandse zit momenteel in Amerika en laat de wereld meedelen in de avonturen die ze samen met haar vriend Jake Paul beleeft.

Leerdam zat de afgelopen dagen in Hollywood waar ze vroeg opstond om hard te gaan lopen en nagenoot van haar bronzen medaille op het WK sprint.

Ook woensdag was weer een mooie dag voor Leerdam, afgaand op de beelden die ze deelt op sociale media. De schaatsdiva nam samen met Jake Paul een privéjet om de NBA-wedstrijd tussen Miami Heat en Denver Nuggets. In het Kaseya Center zaten de twee courtside, direct aan het veld dus.

Miami tegen Denver was een herhaling van de NBA-finale van vorig seizoen. Denver won toen vier van de vijf wedstrijden en kroonde zich tot kampioen. Ook woensdagavond waren de bezoekers de sterkste: 88-100.

'Welke zijn de Miami Heats'

Paul kiest vaker wedstrijden van de Miami Heat uit als date. Zo was hij twee jaar geleden met zijn toenmalige vriendin Julia Rose bij een duel met Detroit Pistons. Leerdam bleek nog niet zo hele goed op de hoogte van de stand van zaken in de NBA. "Welke zijn nou de Miami Heats", vroeg ze volgens de schaterlachende Paul, die beweerde dat het haar eerste wedstrijdbezoek was.

Mike Tyson

Paul kwam vorige week in het nieuws toen hij bekendmaakte te gaan vechten met Mike Tyson. Dat Iron Mike inmiddels 57 jaar oud is en dus 30 jaar ouder dan Leerdams vriend, lijkt hem ondanks de nodige kritiek niet te deren.