Pamela Anderson haalt uit naar ex en Frans international Adil Rami: 'Hij was een monster'
i

Getty Images

Pamela Anderson haalt uit naar ex en Frans international Adil Rami: 'Hij was een monster'

Pim Huberts • 01:28, 20-04-2023 / Laatste Update: 23:46, 11-12-2023

Pamela Anderson (55) heeft opnieuw uitgehaald naar haar ex-vriend Adil Rami (37), 36-voudig international voor Frankrijk. In de nieuwe biografie van de Baywatch-actrice blikt ze terug op een rumoerige relatie.

Het koppel had 2 jaar lang een relatie, maar dat liep niet altijd even goed. Er werd zelfs gesproken van huiselijk geweld. "Ik word bewaakt door een bodyguard, omdat ik bang voor hem ben. Hij heeft me pijn gedaan en zelfs vaak bedreigd", klonk het na de breuk.

Verraad

"Adil was mijn minnaar tijdens mijn jaar in Frankrijk en dat eindigde in verraad", is te lezen in de biografie. De 2 ontmoetten elkaar in een hotel in Marseille, waar Rami destijds voetbalde. "Bij aankomst in het hotel ontmoette ik een knappe, lange, donkere man. Hij gaf me flirterige complimenten zodra hij besefte wie ik was."

Al snel liep de relatie minder. "Op een dag verlaat hij mij", wist Anderson terwijl ze haar ex onder meer een 'monster' en 'narcist' noemde.

Troyes AC

De centraal verdediger is nog niet met voetbalpensioen. Na zijn hoogtijdagen bij Lille, Valencia, AC Milan, Sevilla en Olympique Marseille belandde hij in een spiraal van mindere clubs. In korte tijd hopte hij van Fenerbahce, Sochi en Boavista naar Troyes AC, de nummer 18 van de Ligue 1.