Raymond van Barneveld geeft antwoord op de gekste vragen: 'Bewaar je ketchup in de kast of koelkast?'
Darter Raymond van Barneveld. ©Getty Images

Raymond van Barneveld geeft antwoord op de gekste vragen: 'Bewaar je ketchup in de kast of koelkast?'

19:19, 27-02-2024 / Laatste Update: 19:20, 27-02-2024

Raymond van Barneveld heeft zich weer eens laten lenen voor een geinig filmpje van een van z'n sponsoren. In samenwerking met zijn pijlenleverancier Target maakte de Nederlandse dartlegende een video.

Wat moest Barney doen? Een hoop dilemma's beantwoorden, terwijl hij ondertussen probeerde om 501 zo snel mogelijk uit te gooien. Hij had er zichtbaar plezier in, want hij moest om meerdere gekke vragen lachen. Zo ook bij de vraag of hij z'n ketchup bewaart in de koelkast of in de kast. Zijn lachende antwoord: "In de kast."

Kattenmens

Ook geeft de Nederlandse darter bijvoorbeeld aan dat hij sushi lekkerder vindt dat pizza. Dat hij liever een stedentrip doet dan een strandvakantie. En dat hij liever thee drinkt dan koffie. Zou dat komen omdat hij een Engelse vrouw heeft in Julia en de Engelsen erom bekend staan volop thee te drinken? Ook is Barney blijkbaar meer een kattenmens dan een hondenmens.

Scherp op z'n pijlen

Ondertussen heeft Van Barneveld ook de concentratie om zijn pijlen te volgen. Zo roept hij tussen de vragen door doodleuk dat hij 180 heeft gegooid en finisht hij midden in een vraag van de steller 80 uit en is het filmpje klaar. Kijk de video hieronder.