Spice Girl Geri in tranen na nieuws over Christian Horner: 'Ze zegt dat-ie niks heeft gedaan'
Geri Horner en Christian Horner / Getty Images

Spice Girl Geri in tranen na nieuws over Christian Horner: 'Ze zegt dat-ie niks heeft gedaan'

07:54, 06-02-2024 / Laatste Update: 17:19, 28-02-2024

Geri Horner, eerder beter bekend als Spice Girl Geri Halliwell, is enorm geschrokken over het nieuws van haar man Christian Horner. De teambaas van Formule 1-team Red Bull Racing wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

De 51-jarige Geri was in tranen toen ze het nieuws hoorde. Niet vanwege wat haar man mogelijk gedaan heeft, integendeel: omdat haar man - volgens haar - ten onrechte wordt beschuldigd. The Sun sprak met mensen die dichtbij haar staan en die vertelden dat zij haar niks gelooft van de gossip. "Zij staat erop dat Christian niks heeft gedaan."

Geri en Christian zijn in 2015 getrouwd en hebben samen een zoon van 7 jaar. Geri staat bekend als Ginger Spice, als de roodharige van de Spice Girls.

Onafhankelijk onderzoek

BILD weet te vertellen dat Horner een foto heeft gestuurd naar een medewerker bij Red Bull. Om wat voor foto het precies gaat, werd niet duidelijk.

Red Bull is in ieder geval een onafhankelijk onderzoek gestart om de waarheid boven tafel te krijgen. Zelf ontkent Horner dus alle aantijgingen met klem.

Tranen om niets

Uiteindelijk bleken de tranen van Geri om niets. Red Bull sprak Horner na het onderzoek van de onafhankelijke advocaat vrij van grensoverschrijdend gedrag.

Max Verstappen

Max Verstappen werd de afgelopen drie jaar, met Horner als zijn teambaas, wereldkampioen van de Formule 1. Red Bull pakte de afgelopen twee jaar ook de titel in het constructeurskampioenschap.