Sportnieuws.nl-sporters voor 2022: 'Meer voor de sport leven en Nederland wereldkampioen!'
i

Getty Images

Sportnieuws.nl-sporters voor 2022: 'Meer voor de sport leven en Nederland wereldkampioen!'

Eimert Pruis • 09:00, 01-01-2022 / Laatste Update: 01:40, 12-12-2023

Sportnieuws.nl wenst jou een ziek gelukkig nieuwjaar en daar ben je natuurlijk heel blij mee. De sporters die je zo vaak ziet langs komen bij ons hebben natuurlijk ook een mooie nieuwjaarswens voor jou en goede voornemens voor 2022. We hebben een selectie gemaakt.

Anouk Vetter (atletiek)

"Ik ben niet zo van de goede voornemens en nieuwjaarswensen. Ik hoop mezelf gewoon altijd te blijven verbeteren. Dat ik aankomend jaar vaker naar mijn lijf zal luisteren en mezelf niet zal onderschatten."

Berry van Peer (darts)

"Mijn voornemen is om meer te gaan trainen, meer plezier te hebben en meer te genieten. En dan maar hopen op een mooi jaar met goede prestaties."

LEES OOK: Bellen met Berry over de Players Championship Finals en het WK darts

Botic van de Zandschulp (tennis)

"Mijn goede voornemen is in goede gezondheid blijven. Het hele jaar fit blijven. Dat 2022 maar een mooi tennisjaar mag worden!"

LEES OOK: Van de Zandschulps mobieltje ontplofte na 1e Grand Slam-zege: 'Als je wint, heb je vrienden'

Danny Noppert (darts)

"Ik heb niet zo 1,2,3 een nieuwjaarswens voor de lezers van Sportnieuws.nl. Wel heb ik voor mezelf een goed voornemen voor 2022. Ik wil meer gaat trainen en meer uren in het darts steken. Ik ben nooit echt een trainingsbeest geweest en dat moet wel veranderen. Ik wil er nog wat meer voor gaan doen. Nu doe ik de ene dag 3 á 4 uur en de andere dag maar een half uurtje. Als ik mij minder voel dan stop ik al snel. Daar word je alleen maar negatief van. Ik wil een ritme gaan oppakken. Elke dag 2 uur minstens gooien en daarnaast ook de sportschool weer oppakken. Dan kan 2022 nog beter voor mij worden dan 2021."

LEES OOK: Danny 'The Freeze' Noppert is allesbehalve koel: 'Mijn moeder zei dat ik nooit moet opgeven'

Darren Sidoel (Nederlandse voetballer voor het Indiase SC East Bengal)

"Mijn nieuwjaarswens is dat we hopelijk een beter jaar gaan krijgen. Zonder deze verschrikkelijke pandemie. Dat we weer kunnen genieten van het samenzijn met onze familie en vrienden."

LEES OOK: Historisch grote Spaanse club op rand van afgrond: 'Het is een grote maffiabende'

Bent Viscaal (Formule 2-coureur)

"Ik wens mezelf en alle Nederlandse sporters natuurlijk heel veel mooie successen toe in het nieuwe jaar. En dat iedereen maar gezond mag blijven. Daarbovenop hoop ik dat het Nederlands elftal, ondanks alle commotie, het wereldkampioenschap voetbal wint!"

LEES OOK: Zo dichtbij, maar ook zo ver weg: F2-coureur Bent Viscaal droomt van de Formule 1

Jeffrey de Zwaan (darts)

"Ik wil de na mijn blessureleed ingezette stijgende lijn van 2021 doorzetten in het nieuwe jaar. Dat is toch wel mijn goede voornemen van 2022. De laatste tijd stond ik weer een goed niveau te hooien. Daarom ga ik met een goed gevoel het nieuwe jaar in. Het is alleen wel een beetje afhankelijk van de schouder."

LEES OOK: Jeffrey de Zwaan over dramatische WK-exit van Van Barneveld: 'Paar jaar geleden had-ie gezegd: ik stop ermee!'

Thijs Dallinga (spits Excelsior)

"M'n doel persoonlijk voor komend 2022 is om met Excelsior de Eredivisie in te gaan. Daarnaast wens ik iedereen een gezond & fijn 2022! Hopelijk zien we jullie snel weer in de stadions."

LEES OOK: Excelsior-doelpuntenkanon Thijs Dallinga: 'Ik kijk vooral naar Erling Haaland'

Niels Zonneveld (darts)

"Ik wil nog meer voor de sport gaan leven. Nog meer werken en trainen om hogerop te komen. En natuurlijk wens ik iedereen een heel gelukkig en gezond 2022 in deze rare tijden!"

LEES OOK: Niels Zonneveld werkt ook als accountant: 'Collega’s zijn zo slim om niet voor geld tegen me te darten'

Martijn Kleermaker (darts)

"Persoonlijk gezien hoop ik gewoon dat iedereen een beetje gezond blijft. Dat zou heel fijn zijn ook in mijn thuissituatie. Op sportief gebied hoop ik gewoon een bepaalde progressie te blijven zien. Dat je niet op een gegeven moment helemaal stil komt te staan. De drive moet er zijn en natuurlijk het plezier. Dat zit bij ons gelukkig wel goed. Ik zit bij een heel leuk management met fijne spelers waarmee we een goede klik hebben. We hebben er elke keer als we gaan reizen weer schik in en dat is zeker een groot pluspunt in het avontuur dat we aangaan en een pre om ook volgend jaar weer goed te presteren."

LEES OOK: Martijn Kleermaker met dubbel gevoel in Thalys naar huis: 'Zoiets komt hard aan'