Darter Matthew Edgar zoekt nieuwe pispaal nu Glen Durrant pauze neemt

21 oktober 2021

Darter Matthew Edgar deelde de afgelopen jaren regelmatig plaagstootjes uit aan Glen Durrant. Maar nu "Duzza" een tijdje afstand neemt van de sport, aangezien hij erg klote staat te gooien en mentaal erdoorheen zit, is het wijzer dat de man achter het YouTube-kanaal Edgar TV een ander slachtoffer zoekt.


De plagerijen begonnen begin 2020, toen alles nog uitstekend ging met Durrant. Hij voerde de Premier League-ranglijst aan. Edgar, bijgenaamd 'Prime Time', begon grappen te maken over de wat slaperige gelaatsuitdrukking van Durrant en zijn afkomst (Middlesborough).

"Het is niet zo dat we elkaar niet mogen", zegt Edgar tegen de krant Daily Star. "Het was voor de fun. Zo gaan we met elkaar om op de PDC-tour."

Pispaal
Toch dachten sommigen dat het wel serieus was. "Ja, er waren volgers die een kamp gingen kiezen! Maar ik heb nu een nieuwe pispaal op het oog. Danny Baggish. Ik hoor dat hij de beste is in de dartsvorm cricket. Daar ga ik hem mee plagen."

Niet iedereen in de dartswereld kan het waarderen dat Edgar zoveel vlogt en zoveel vertelt over het leven als dartsprof. "Ik krijg ook wel eens wat rottige opmerkingen naar mijn kop geslingerd. Maar ik heb een dikke huid. Ik kan gewoon mezelf zijn. Ik kan het niet iedereen naar de zin maken."