Eindelijk weer naar het WK darts: zo boek je betrouwbare tickets én de reis naar Ally Pally

PDC
tickets-wk-darts-pdc-darten-ally-pally-sportreizen

Lekker met je vrienden '180' schreeuwen, de Nederlandse darters aanmoedigen en 'Ally Pally' van je bucketlist afstrepen: het WK darts bezoeken zou op iedere sportfanaat z'n to-do-list moeten staan. En na 2 jaar van coronagezeik, kan het in december 2022 eindelijk weer. In dit artikel leggen we uit hoe je op de betrouwbaarste manier aan tickets voor het WK darts kan komen.


Zo'n reis naar Londen kost vaak een hoop kopzorgen. Welk hotel kies je? En hoe ga je daar naartoe? En hoe kom je eigenlijk aan tickets voor het WK darts die niet 6 keer over de kop gaan? Voor de antwoorden op al die vragen kom je uit bij Sportreizen.com. De Nederlandse aanbieder is de officiële partner van de PDC en bij hen weet je dus zeker dat je geldige tickets koopt, die goed geprijsd zijn en die sowieso niet van de zwarte markt komen.
Compleet verzorgde reis naar WK darts


Maar daar houdt hun service niet op. Zij nemen al je zorgen rondom een reis naar het WK darts uit handen. Zij regelen de vlucht (of de treinreis als je dat fijner vindt!), het verblijf én de kaartjes en nemen ook nog eens de verantwoordelijkheid op zich als er ergens gedurende de reis een kink in de kabel komt. Gaat de vlucht niet? Sportreizen.com regelt een nieuwe vlucht. Wil je het allerliefst kaartjes aan zo'n tafel in Ally Pally? Ook dan regelen zij dat je daar zit in plaats van op de tribunes.

3- of 4 sterren-hotels inclusief ontbijt
Heb je liever zelf de controle over je reis, dan is het ook mogelijk om alleen het verblijf en de tickets voor het WK darts bij ze af te nemen. Dan ga je dus op eigen vervoer/gelegenheid naar Londen, maar maak je wel gebruik van de verblijfsmogelijkheden van Sportreizen.com. De hotels waar je via hen verblijft zijn altijd minimaal 3 sterren, soms zelfs 4 sterren en zijn áltijd inclusief ontbijt. Dan ga in ieder geval met een goede bodem richting Ally Pally.

Boek hier je tickets voor het WK darts
Kortom: wil je zeker zijn dat je met goed geprijsde tickets voor het WK darts binnenkomt in Ally Pally, boek dan via Sportreizen.com. De officiële ticketpartner van de PDC. En zij kunnen dus ook alle reis- en verblijfzorgen op zich nemen, zodat je alle energie kunt sparen om bijvoorbeeld deze Nederlandse debutant naar de overwinning te brullen!

Martijn Baars
Ook wel: Bullseye Baars. Geniet met een biertje (het liefst een tripel) van darts en voetbal.