Dit is wat de bookies zeggen over de Premier League of Darts in Ahoy
i

Steven Paston/PDC

Dit is wat de bookies zeggen over de Premier League of Darts in Ahoy

Rick Kraaijeveld • 14:12, 24-03-2022 / Laatste Update: 02:20, 08-01-2024

Michael van Gerwen is donderdagavond in eigen huis favoriet tegen Michael Smith. Tenminste, als we de bookies mogen geloven. Peter Wright is volgens TOTO ook favoriet in de kwartfinale tegen James Wade, terwijl de andere 2 kwartfinales een stuk dichter bij elkaar liggen.

Odds Premier League of Darts, speelronde 7

Michael van Gerwen, de Nederlander die bovenaan staat, zal als laatste de kwartfinale spelen tegen Michael Smith. Een winstpartij van The Green Machine heeft een quotering van 1,54. Voor een overwinning van Michael Smith, die 3 wedstrijden minder won dan Van Gerwen, krijg je 2,51 keer je inzet terug.

Een overwinning van Peter Wright tegen James Wade levert je 1,45 keer je inzet op. Mocht de nummer 7 van de ranglijst de nummer 2 verslaan, krijg je 2,75 keer je inzet terug.

De overige wedstrijden

Gerwyn Price is ondanks zijn lagere klassering favoriet in het duel met Jonny Clayton. Voor een overwinning van Price krijg je 1,74 keer je inzet terug en voor Clayton 2,11. Gary Anderson, die het mag opnemen tegen hekkensluiter Joe Cullen, krijgt 1,72 als quotering. Een overwinning van de hekkensluiter resulteert in een quotering van 2,13.