📸 | Ex-NFL’er geeft 1000 dollar (!) fooi en schrijft romantisch berichtje op bonnetje

5 augustus 2022

Getty
NFL Chad Johnson Tip Fooi 1000 dollar Restaurant Stephanies Greensboro I Love You Bij Tekst

Voormalig American Football-speler Chad 'Ochocinco' Johnson heeft een werknemer van Stephanie's Restaurant II, in het stadje Greensboro in de staat North Carolina, wel héél blij gemaakt. De inmiddels 44-jarige oud-wide receiver gaf liefst 1000 (!) dollar fooi op een bonnetje van iets meer dan 24 dollar. Viraal ging de voormalig NFL-ster helemaal met de tekst die hij op het bonnetje schreef.


Hierin refereerde Johnson aan het videospel Madden, de American Football-versie van FIFA. "Ik heb ooit een keer 6 touchdowns gemaakt met Madden toen ik mezelf was", doelde Johnson op zichzelf als heuse game-character. Ook liet Johnson zich van zijn meest romantische kant zien. "Ik hou van je", schreef hij er met dubbele aanhalingstekens bij.

Kleine gift
Johnson verdiende in zijn om en nabij 11 jaar durende NFL-loopbaan meer dan genoeg geld. Naam als footballer maakte hij bij Cincinnati Bengals, waar hij tussen 2001 en 2010 onder contract stond. Nadien speelde hij nog een jaartje voor New England Patriots (2011) en was hij - enkel alleen voor de trainingen - selectielid van Miami Dolphins (2012).

Los van zijn kwaliteiten als razendsnelle Football-speler werd Johnson vooral bekend om zijn taferelen buiten het veld en zijn vele naamsveranderingen. Tussen 2008 en 2012 heette Johnson niet Johnson met zijn achternaam maar 'Ochocinco'. Dat is vrij vertaald 85 in het Spaans en was jarenlang zijn rugnummer.

Multi-sporter
Ook heeft Johnson een keer in de boksring gestaan. Op 3 mei vorig jaar stond hij op de zogeheten undercard voor het gevecht tussen YouTube-ster en Floyd Mayweather jr. Hierin vocht Johnson tegen Brian Maxwell. De partij duurde de 4 afgesproken rondes (ieder 2 minuten) lang, kende geen KO en scorekaart en dus ook geen winnaar (maar waarschijnlijk wel veel pegels als tegenprestatie).

Zie ook🎥: 'Huh? Bokser ligt uit Commonwealth Games omdat ref 8 tellen-regel niet toepast'