Drake zit er weer eens naast: rapper verliest weer veel geld na winst Max Verstappen

23 mei 2022

Getty Images
drake-rapper-gokken-charles-leclerc-max-verstappen

Dat Drake niet vies is van een gokje, weten we inmiddels wel. Dat hij daarbij vrijwel altijd geld inzet op het verliezende team, deert hem blijkbaar niet. Want ondanks dat hij al behoorlijk veel geld heeft verloren bij vorige weddenschappen, zette hij dit weekend opnieuw veel geld in. Dit keer op de concurrent van Max Verstappen, Charles Leclerc.


De rapper dacht namelijk zeker te weten dat de Ferrari-rijder dit weekend de GP van Spanje zou winnen, maar helaas voor hem viel de Monegask uit. "1e F1-gok, eens kijken hoe dat gaat", liet Drake op zijn Insta weten voorafgaand aan de race.

Het kost Drake opnieuw een beste zak geld, want hij zette namelijk 220.000 euro in op een zege van Leclerc. Die is 'ie nu dus kwijt. Onlangs zette de rapper nog 400.000 euro in op een overwinning van Justin Gaethje tegen Charles Oliveira in het UFC en ook dat geld verloor hij, aangezien Oliveira won.

De vloek van Drake
Hoewel Drake heel soms ook wel eens een bedragje wint, zijn sportfans in de Verenigde Staten inmiddels behoorlijk bang als Drake inzet op hun favoriete team