🎥 | White Sox-supporter vangt bal met prothese: 'Goed idee met 5 biertjes op!'

Trevor Wagener • 17:21, 06-10-2021 / Laatste Update: 05:43, 07-01-2024

Chicago White Sox-fan Shannon Frendreis ging de voorbije week viraal op TikTok met een wel heel speciale vangbal. De 27-jarige honkbalfanaat ving een bal met haar prothese!

Nadat Frendreis zag dat de bal haar kant op kwam, bedacht zij zich geen moment. Ze deed haar ben 'af' en ving de bal perfect op. Duizenden aanwezigen zagen toe hoe Frendreis de bal ving en gaven haar een daverend applaus.

Beste beentje voor

Het gebeurde bij het duel van de White Sox met Detroit Tigers. Op TikTok gaf Frendreis toe ook nog eens 5 bier te hebben gedronken, voordat zij haar moment of fame meemaakte. "5 bier verder en mijn been af doen om de bal te vangen, was een héél goed idee!", schreef ze.

De video is inmiddels miljoenen keren bekeken. Ook ging Frendreis' TikTok-profiel de lucht in. Zo steeg haar aantal volgers naar ruim boven de 13.000! Daarbij leverde de vangst hilarische reacties op op sociale media. "Niet 'houd mijn bier vast' maar 'pak mijn been beet'!", schreef iemand.

Hoop op beter

Hopelijk heeft Frendreis aan het einde van het seizoen iets te vieren met White Sox. De laatste keer dat de club uit Chicago de World Series won - dé prijs in het Amerikaanse honkbal - was in 2005.