🎥 | OUCH! MLB-honkballers zijn te gefocust en botsen KEIHARD op elkaar

Trevor Wagener • 19:33, 11-08-2021 / Laatste Update: 09:39, 08-01-2024

Ongelukkige botsingen in de honkbalsport komen helaas vaker voor, maar wat een hachelijk moment was dit voor de honkballers Akil Baddoo en Derek Hill! De spelers van Detroit Tigers botsten dinsdag in de wedstrijd in Baltimore tegen Orioles (9-4 winst) keihard op elkaar.

Het ging mis in de 8ste inning van de MLB-wedstrijd. Nadat de bal ver weg vloog, ver weg het linkerveld in, besloten Baddoo en Hill de bal na te jagen. Beiden waren zo gefocust op het volgen van de bal, dat ze elkaar niet zagen aankomen.

Ongelukkig

Tigers-coach AJ Hinch gaf naderhand toe geschrokken te zijn van het incident. "Als 2 grote mannen, sterke atleten, zo op elkaar botsen is dat altijd even schrikken. Ze hadden veel pijn en het zag er niet goed uit."

Baddoo wordt de komende dagen gemonitord vanwege een mogelijke hersenschudding. Hill heeft pijnlijke ribben en zal per dag moeten kijken hoe hij eraan toe is. Woensdag spelen Detroit Tigers en Baltimore Orioles opnieuw tegen elkaar. Waarschijnlijk zonder het onfortuinlijke botsing duo.

Manager A.J. Hinch updates the injury status of Derek Hill and Akil Baddoo following a nasty collision in the Tigers' 9-4 victory over the Orioles at Camden Yards on Monday night. #Leinenkugels pic.twitter.com/R1cVYTjOGR

— Bally Sports Detroit (@BallySportsDET) August 11, 2021