🎥🌪 | Voor en na: orkaan 'Hurricane Hilary' pakte Dodgers Stadium flink aan

Trevor Wagener • 11:54, 22-08-2023 / Laatste Update: 23:35, 11-12-2023

Bizarre beelden: 'Hurricane Hilary' hield huis in en voor de kust van de Californische stad Los Angeles. Door de overstromingen die de orkaan met zich meebracht, stond het Dodger Stadium van de roemruchte MLB-organisatie zo goed als onder water.

Op beelden die vanuit de lucht werden geschoten en meteen viral gingen, is te zien hoe het historische honkbal-huis tot aan meters omhoog is overstroomd. Het parkeerterrein is vanwege het water al nauwelijks zichtbaar. Vanwege de weersomstandigheden, die zondag extremer werden en Los Angeles, kon er uiteraard niet gehonkbald worden.

Honkbalstadion overstroomd door orkaan

Dodgers hield de weerberichten, voor hun MLB-wedstrijd tegen Miami Marlins (1-2 W), al tijdig in de gaten en vervroegden hun zondagse duel naar zaterdag. Hiertoe werd besloten om geen gedoe in het doorgaans drukke wedstrijdschema te creëren. Nadat de lucht letterlijk geklaard was, plaatste Dodgers een update over hun stadion. "Oh we waren trending op social media? Kijk eens jongens, ons stadion ligt er weer mooi bij."

Zie ook 🎥: Mookie Betts slaat 2 homeruns in 1 wedstrijd, LeBron James neemt pet af voor die prestatie