🎥 | NY Yankee Donaldson slaat DEZE zeldzame 'grand slam walk-off homerun'
i

Screenshot

🎥 | NY Yankee Donaldson slaat DEZE zeldzame 'grand slam walk-off homerun'

Trevor Wagener • 15:07, 18-08-2022 / Laatste Update: 19:30, 08-01-2024

NY Yankees won vannacht het MLB-duel van Tampa Bay Rays in stijl! Josh Donaldson sloeg een zogeheten 'Grand slam walk-off homerun', wat genoeg was voor de zege: 8-7!

Voordat Donaldson aan de beurt was om te slaan, keken de Yankees nog tegen een 4-7 achterstand aan. Met alle 3 de honken bezet moést Donaldson de bal op zijn minst 'raken'. En... dat deed de 36-jrige Donaldson dan ook.

Grand slam walk-off homerun Donaldson

Met een gigantische mep sloeg hij niet alleen een homerun: het werd een zogeheten Grans slam walk-off homerun. Doordat de 3 honken bezet waren en Donaldson zelf wist te scoren, bogen de Yankees in 1 slag de stand en dus de wedstrijd om.

42,512 duizend toeschouwers zagen toe hoe Donaldson de grand slam sloeg. Hij was met Babe Ruth (1925) en Jasom Giambi (2002) de enige Yankee die, met 3 honken bezet, een grand slam walk-off wist te slaan.

Oom Bill

Donaldson droeg zijn run op aan aan zijn oom Bill. 2 dagen voor het duel met Tampa Bay Rays hoorde de speler hoe zijn oom een hartaanval kreeg. "Ik weet dat je kijkt oompie", zei Donaldson. "Ik hou van je en bid voor je. Deze was voor jou. Hier droomde ik als kind al van. Een run als deze slaan betekent alles voor mij."