🎥 | Honkballer verpest homerun, maar houdt fraaie vangbal expres even geheim

Trevor Wagener • 19:29, 09-08-2023 / Laatste Update: 05:57, 12-12-2023

MLB'er Julio Rodríguez nam bij het duel van 'zijn' Seattle Mariners met San Diego Padres (2-0-winst) van dinsdag werkelijk iedereen in de maling. De 22-jarige Dominicaan leek in inning 4 niets meer te kunnen doen aan de slag van Padres-speler Fernando Tatis jr., maar ving de bal tóch! Wat Rodríguez daarna deed, verbaasde zelfs de commentatoren.

Zien 🎥 ✈️! Snoekduik... en hebbes! Honkbalmeisje stort zich vol overgave op homerun

De jongeling maakte in 2022 zijn MLB-debuut voor Mariners, aan wie de outfielder al sinds 2017 verbonden is. Hoewel Rodríguez gevreesd is voor zijn ongekend harde slagen, beschikt hij ook over genoeg vaardigheden als verrevelder. Dat bewees hij eens te meer na Tatis' beuk.

Honkballer fopt heel het stadion na vangbal

Rodríguez sprong op tegen de muur, strekte zijn arm uit en 'leek' de bal te missen. Leek, want niets bleek minder waar. Nadat hij op z'n dooie gemak terugliep, dachten de clubcommentatoren dat hij de knal had gemist. "Hij heeft hem niet", aldus de reporters. Nadat Rodríguez de bal alsnog in zijn opende handschoen toonde, wisten de commentatoren niet wat zij zagen. "Oh, wow! Dat is nog eens een verrassing."

Mede dankzij Rodríguez' vangbal en zijn '2-for-4' (Rodríguez sloeg 3 hits in 4 pogingen, goed voor 3 scores) won Mariners de pot van Padres. Het betekende de 6e zege op een rij voor The M's.

Julio <3 Jordyn

Sportvolgers die géén MLB of Caribische sporten kijken, kunnen J-Rod mogelijk kennen van zijn intieme liefdesleven. De honkballer is sinds enkele maanden aan het daten met de Canadese topvoetbalster Jordyn Huitema, die hiervoor jarenlang een koppel was met Bayern München-flankenflitser Alphonso Davies.

 

 

Een bericht gedeeld door Julio Rodríguez (@jrodshow44)