MLB-speler Wander Franco wordt ervan beschuldigd minderjarige vriendin te hebben
i

Getty Images

MLB-speler Wander Franco wordt ervan beschuldigd minderjarige vriendin te hebben

Marcel Roes • 23:34, 14-08-2023 / Laatste Update: 01:21, 12-12-2023

Wander Franco, honkballer bij Tampa Bay Rays, wordt ervan beschuldigd dat hij een vriendin heeft van 14 jaar. De speler uit de Dominicaanse Republiek is 22 jaar.

De jongedame die aan Franco wordt gelinkt is Loredana Chevalier, ook uit de Dominicaanse Republiek. Volgens Sportskeeda zijn Franco en Chevalier meerdere keren in het openbaar met elkaar gezien.

Toen de relatie uit dreigde te lekken, zou het team rondom Franco zwijggeld hebben gegeven aan Chevalier. Maar toen dat niet werd betaald, stapte Chevalier alsnog naar de media.

Tampa

Sports Illustrated schrijft dat de MLB nu onderzoekt wat er allemaal klopt van de geruchten. Tampba werkt mee aan het onderzoek.

In een video op Instagram zegt Franco: "Mensen beweren dat ik omga met een minderjarige. Mensen weten niet wat ze moeten met hun tijd. Ze weten niet waar ze het over hebben."

Drank

Speurneuzen posten op Twitter foto's die volgens hen van Chevalier zijn. Daarop is een vrouw te zien met een klein kind, die auto rijdt en sterke drank nuttigt. Kortom, ze geloven niet dat ze 14 is.