🎥 | Honkbalfans rollebollen vechtend over straat tijdens 'feestelijke' Astros-parade

Trevor Wagener • 19:48, 08-11-2022 / Laatste Update: 01:01, 12-12-2023

Het was het voorbije weekend groot feest in de Amerikaanse stad Houston, nadat de Houston Astros de MLB World Series voor de 2e keer in de geschiedenis hadden gewonnen. Zaterdagavond werd Philadelphia Phillies in wedstrijd 6 in het eigen Minute Maid Park verslagen in de best-of-7 serie (4-1), waarna de ploeg op Broad Street in de stad werd gehuldigd. Aldaar gaven 2 vrouwen een eigen invulling aan de feestelijkheden.

Op beelden die rondgaan op social media is te zien hoe 2 vrouwen het plots met elkaar aan de stok krijgen en binnen no time rollebollend over straat gaan. Hoewel de kemphanen aanvankelijk nog door enkele omstanders worden toegejuicht om de worsteling voort te zetten, grepen enkele toeschouwers naderhand alsnog in.

Astros-fans op de vuist

Enkele dagen daarvoor, toen de Series nog in volle gang waren, gingen enkele vrouwelijke Phillies-fans onderling op de vuist bij de populaire uitgaansgelegenheid Xfinity Live! Philadelphia. Die beelden, al vechtend op de vloer van de Xfinity-toiletten, gingen eveneens al gauw viraal:

Meanwhile at Xfinity Livepic.twitter.com/yQbw11QstZ

— Barstool Philly (@BarstoolPhilly) November 3, 2022