Shirtverkoop Travis Kelce ontploft na dategeruchten met Taylor Swift

27 september 2023

Getty Images

De NFL is totaal in de ban van Taylor Swift. De immens populaire zangeres werd zondag gespot bij een wedstrijd van Kansas City Chiefs, waar ze op uitnodiging van Travis Kelce was. Er gaan geruchten dat het tweetal aan het daten is en dat zorgt er ook voor dat de shirtjes van Kelce over de toonbank vliegen.


"Gisteren (maandag, red.) stond Travis Kelce in de top-5 best verkopende NFL-shirts", reageerde een medewerker van Fanatics tegenover Associated Press. "Ook was er een verkooppiek van 400 procent."

tekst gaat verder onder de tweet

Door het dak
Niet alleen de shirtverkoop van Kelce steeg enorm. De podcast van de speler van de Chiefs samen met zijn broer Jason was de best beluisterde op Apple. Daarnaast keken er 24,3 miljoen mensen naar de wedstrijd tussen Kansas City Chiefs en Chicago Bears. Daarmee was het de best bekeken wedstrijd. Op Instagram zijn er een hoop Swifties die Kelce zijn gaan volgen.

Etentje
De Chiefs wonnen uiteindelijk met 41-10 van de Bears. Kelce scoorde een touchdown en gelijk zoomden de camera's in op Taylor Swift. Zij stond uitbundig te juichen naast Donna Kelce, de moeder van Travis.

Het koppel verliet samen het stadion, waarna er volgens TMZ een feestje werd gevierd in een afgehuurd restaurant. Daar was ook Swift bij.