Rico Verhoeven viert Glory Grand Prix-zege met welverdiend McDonald's-bezoekje
Voor Rico Verhoeven komt het hoogstwaarschijnlijk nog te vroeg, maar kickboksers mogen hopen op een deelname aan de Olympische Spelen in de toekomst. © Glory

Rico Verhoeven viert Glory Grand Prix-zege met welverdiend McDonald's-bezoekje

18:09, 10-03-2024 / Laatste Update: 18:09, 10-03-2024

Rico Verhoeven won zaterdagavond liefst drie gevechten en pakte daarmee de Glory Grand Prix. Kapot, was hij aan het einde van de avond. Om zijn energie aan te vullen, dook Verhoeven zondag de McDonald's in.

De hele auto van Verhoeven lag vol met McDonald's-eten, was te zien in zijn Instagram-story. Samen met Isaiah van Beem, zijn stiefzoon, konden ze meer dan genoeg eten. De zoon van zijn vriendin Naomi van Beem liet op Instagram al weten 'f*cking trots' te zijn. "Ben enorm dankbaar dat ik deel mag uitmaken van zijn leven."

Een geknipt fragment uit de story van Rico Verhoeven:

Instagram Rico Verhoeven

Half miljoen aan prijzengeld

Verhoeven won liefst 500.000 euro met het winnen van de Glory Grand Prix en gaat dat samen met zijn vriendin uitgeven aan een renovatie voor zijn huis. "Het wordt heel mooi", gaf hij aan bij Sportnieuws.nl.

Jamal Ben Saddik

Een smetje op het topweekend voor de familie Verhoeven was de inbreng van Jamal Ben Saddik op de avond van de Glory Grand Prix. De Belgisch-Marokkaanse vechter deed niet mee aan het achtmanstoernooi, maar was wél aanwezig. En dat liet hij blijken ook.

Na het gevecht tussen Verhoeven en Nabil Khachab kwam Ben Saddik - als onderdeel van Team Khachab - de ring in. Hij probeerde Verhoeven een hoge schop te geven, maar miste. Het zorgde voor een opstootje op het podium.

Vervolgens riep Verhoeven dat Ben Saddik geschorst zou moeten worden. "Dit is een schande. Ze moeten die gast voor altijd verbannen uit het kickboksen." Ook riep de Nederlander over het dopinggebruik van Ben Saddik: "Deze man... De grootste van de klas, de sterkste van de klas. En nog steeds stopt hij zichzelf helemaal vol."