Ajax in crisis kan 1 lichtpuntje noteren voor Volendam-uit: Jorge Sánchez is terug

7 oktober 2022

Getty Images
Jorge Sanchez

Trainer Alfred Schreuder van Ajax kan zaterdag in de competitiewedstrijd tegen FC Volendam weer beschikken over Jorge Sánchez. De Mexicaanse verdediger ontbrak de laatste wedstrijden in de selectie vanwege een knieblessure.


Sánchez trainde vrijdag voluit mee. De rechtsback, afgelopen zomer overgekomen van Club América, speelde als invaller vooralsnog 5 wedstrijden.

Club in nood
Ajax hoopt zich tegen FC Volendam te herstellen van de teleurstellende resultaten in de laatste weken. De landskampioen verloor 3 van de laatste 4 wedstrijden en kwam vorige week in de Eredivisie voor eigen publiek niet verder dan 1-1 tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van Schreuder werd dinsdag in de Champions League overklast door Napoli en moest een historisch zware nederlaag incasseren: 1-6.

Eventjes koploper?
Ajax en Napoli treffen elkaar woensdag weer, dan in Napels. Als de Amsterdammers winnen van Volendam, nemen ze in ieder geval voor een dag de koppositie in de Eredivisie over van AZ. De Alkmaarse ploeg, die 1 punt meer heeft, speelt zondag tegen FC Utrecht.