Arne Slot blijft bij Feyenoord: ‘Er waren geen transferbesprekingen’

25 mei 2023

Pro Shots
arne-slot-blijft-feyenoord-spurs

Arne Slot blijft bij Feyenoord. Dat bevestigt de trainer tegenover het Algemeen Dagblad. Iedere fan van de Rotterdammers kan dus eindelijk weer rustig slapen na dagen vol geruchten over een overstap naar Tottenham Hotspur.


"Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij", aldus Slot. "Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen 2 seizoenen is gelegd."

Geruchten
Sinds Feyenoord op 14 mei kampioen werd, bleef het onrustig rondom Slot. Er zou interesse zijn geweest van Tottenham Hotspur - en er was zelfs een Britse journalist op de persconferentie vorige week vrijdag. Slot wilde telkens niet reageren op zijn toekomst, waardoor de paniek bij veel fans steeds groter werd dat hij niet bleef. Toch verzekert Slot dat er niets speelde.

"Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren (woensdag, red) ging uitsluitend over een eventuele verlenging: alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord."