🎥 | Dusan Tadic over fittie met Denzel Dumfries: ‘Hij begon, zei dat ik een pussy was’

28 februari 2021

Hoe boos Dusan Tadic na de late gelijkmaker in Eindhoven (1-1) was tegen PSV, zo rustig was hij voor de camera's van ESPN. Hij legde uit waarom hij zo boos werd op PSV'er Denzel Dumfries.


Volgens de Serviër was Dumfries een mindgame met hem aan het spelen. "Dat moet je niet doen bij mij. Ik ben ouder en heb meer ervaring." Het begon al voordat hij de penalty achter Yvon Mvogo schoot.

Poes
"Er stonden nog 3 andere spelers daar en Dumfries zei dat ik een pussy was, geen leider was en zou gaan missen", ging Tadic verder. "Nadat ik het scoorde, zocht ik hem op om hem te zeggen dat ik inderdaad een pussy was. Ik wilde hem (Dumfries) bedanken." Volgens de PSV-verdediger had Tadic dingen over Dumfries' moeder geroepen.

"Dat weet ik niet", rondde Tadic af. "Ik heb gewoon veel respect voor hem als mens, back en voetballer in Nederland en voor Oranje. Hij begon hiermee, ik reageer alleen maar. Dat is misschien niet juist maar dat is mijn karakter. Ik ben blij met de strijd van Ajax en dat we een punt hebben gepakt door onze mentaliteit."