TV-gids: op deze zenders kijk je donderdagavond LIVE naar Feyenoord – AS Roma

13 april 2023

Pro Shots
Europa League Feyenoord Roma Gids TV Hoe Laat Waar Welk Zender Kanaal Tijd

Feyenoord speelt op deze donderdagavond de heenwedstrijd in de Europa League-play offs tegen dé oude Conference League-finale bekende AS Roma. De aftrap van het duel in De Kuip is om 18.45 uur, maar waar het is spektakel op de buis te zien? Scroll gauw verder!


Vorig jaar won Roma de 1e finale ooit om de Europa Conference League door Feyenoord in het Albanese Tirana te verslaan (1-0). Er staat dus een heuse revanche rematch op het programma! De matchwinner van toen, Nicolò Zaniolo, speelt inmiddels voor het Turkse Galatasaray.

Zie ook: Feyenoord-coach Slot schiet keihard in de lach na vraag van Valentijn Driessen

Op herhaling
Sowieso hebben de teams van zowel Arne Slot als die van Roma-coach José Mourinho ten opzichte van die eindstrijden een heuse gedaantewisseling ondergaan.

Zo kwam er bij Feyenoord een karrenvracht aan nieuwe spelers aan én belandde Oranje-international Georginio Wijnaldum na een mislukt avontuur bij Paris Saint-Germain in de stad van de Romeinen. De 32-jarige allrounder keert zodoende als speler terug in het stadion waar hij als tiener zijn doorbraak beleefde. Roma, dat 3e staat in de Serie A, aast dan ook op nieuw Europees succes.

Op welke zender komt Feyenoord - Roma?


Feyenoord - Roma is op donderdag 13 april live te zien bij Veronica én op ESPN 2. Vleugelverdediger Rick Karsdorp werd recent geopereerd aan zijn neus en is er naar verwachting níet bij in Rotterdam.