Feyenoord en dansende Sinisterra rollen Partizan Belgrado op

Brian Vesseur • 21:34, 10-03-2022 / Laatste Update: 03:12, 12-12-2023

Feyenoord gaat straks met een goed gevoel weg uit Servië. De ploeg van Arne Slot won donderdagavond met 5-2 het heenduel met Partizan Belgrado. Luis Sinisterra scoorde een werkelijk prachtige goal.

De eerste kansen waren voor Feyenoord, maar het was Partizan dat op voorsprong kwam in eigen huis. Na 13 minuten scoorde Bibras Natcho de 1-0. Jens Toornstra zorgde 7 minuten later voor het antwoord: 1-1!

Nemanja Jovic maakte direct na rust de 2-1. Feyenoord leek nog niet helemaal wakker na de thee in de rust. Dat wakker worden lukte daarna vrij snel: het duurde 6 minuten voor de 2-2 in het netje lag. Cyriel Dessers, die Bryan Linssen in de spits verving, scoorde. Die dekselse Dessers kan je altijd wel bellen voor een doelpuntje in de Conference League.

Sinisterra

Een kwartier later kwam Feyenoord voor het eerst op voorsprong. Luis Sinisterra danste door de verdediging heen, legde de bal bij Reiss Nelson neer, die op de grond viel. Lutsharel Geertruida pikte de bal op en pegelde de 3-2 binnen.

Na het hoogstandje van Sinisterra besloot hij zelf ook maar eens uit te halen. Hij nam de bal - op randje 16 - op de borst aan en schoot in 1 keer snoeihard binnen. Toornstra maakte er een kwartiertje voor tijd ook nog 5-2 van.

Return

Volgende week donderdag staat in Rotterdam de return op het programma. Die wedstrijd begint om 21:00 uur.