Feyenoord wint ook van Union Berlin en loopt uit op het soepie

Brian Vesseur • 22:36, 21-10-2021 / Laatste Update: 07:10, 07-01-2024

Feyenoord was donderdagavond met 3-1 te sterk voor Union Berlin in de Conference League. Door die zege hebben de Rotterdammers een voorsprong van minimaal 3 punten op de groepsgenoten.

Feyenoord begon enorm sterk aan de wedstrijd. Na 11 minuten zorgde Alireza Jahanbakhsh met een rommelgoaltje voor de 1-0, binnen een halfuur stond het ook alweer 2-0 door Bryan Linssen. De spits deelde een klein tikkie uit, maar de scheidsrechter liet het doorgaan.

De Feyenoord-doelpunten:

Union Berlin kwam voor rust nog wel terug. Taiwo Awoniyi scoorde met de kop: 2-1. Zo ging Feyenoord met een minimale voorsprong de rust in, terwijl het team wel een stuk beter speelde dan de Duitsers.

De goal van Awoniyi:

Het werd nog even spannend, maar een kwartier voor tijd maakte Luis Sinisterra aan alle twijfel een einde. De Colombiaan schoot de 3-1 binnen.

De goal van Sinisterra:

Feyenoord is na 3 wedstrijden koploper met 7 punten. Maccabi Haifa won donderdagavond met 1-0 van Slavia Praag en staat nu op 4 punten. Slavia en Union Berlin hebben er ieder 3.

Check hier alle uitslagen en standen van de Conference League na de 3e speelronde