Zo laat begint PSV-Sevilla en op deze zender kijk je live naar PSV in de Champions League

3 oktober 2023

Pro Shots
hoe-laat-psv-sevilla-champions-league

PSV-Sevilla is vanavond (dinsdag 3 oktober) de kans voor PSV op eerherstel in de Champions League na de 4-0 nederlaag tegen Arsenal. Het Philips Stadion zal uit z'n voegen barsten en brullen van geluk tijdens en na de Champions League-hymne. Maar hoe laat is PSV-Sevilla? En op welke zender kun je live naar het duel kijken?


Hoe laat PSV-Sevilla?


Het duel in Eindhoven begint dinsdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd. De scheidsrechter is de Italiaan Daniele Orsato. Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van PSV en Sevilla.

Op welke zender is PSV-Sevilla?
De wedstrijd wordt in Nederland uitgezonden door RTL 7. De voorbeschouwing op dat duel begint om 19:55 uur. Je kunt ook nog op Ziggo Sport Voetbal terecht voor PSV-Sevilla.

Livestream
Ben je niet in de buurt van een televisie en zoek je een livestream? Dan kun je terecht op nlziet.nl. De eerste 14 dagen zijn gratis, daarna betaal je daar voor een account.

Lens-Arsenal
In de andere wedstrijd in Groep B van de Champions League speelt koploper Arsenal op bezoek bij Lens in Frankrijk. Het duel tussen Sevilla en Lens eindigde in de eerste speelronde in 1-1. PSV verloor zoals gezegd met 4-0 in Londen van The Gunners.