📺 | Op deze zender(s) kijk je vanavond naar het Nederlands elftal en Jong Oranje

24 maart 2021

Getty Images

Het is een mooie dag voor het Nederlandse voetbal. Vanavond komen het 'grote' Oranje en Jong Oranje in actie. Het Nederlands elftal speelt in Turkije een WK-kwalificatiewedstrijd, terwijl voor Jong Oranje het EK in Hongarije begint. Om ervoor te zorgen dat jij niks van alle actie mist, hebben wij een handig overzichtje gemaakt! Op welke zenders kun je Oranje en Jong Oranje zien?

Op welke zender wordt Oranje uitgezonden?


Zoals iedereen inmiddels wel weet - dat hopen we tenminste - worden interlands van het Nederlands elftal uitgezonden door de NOS. Een blik op de tv-gids vertelt ons dan ook dat we vanavond moeten afstemmen op de zender NPO 1.

Hoe laat speelt het Nederlands elftal?


De WK-kwalificatiewedstrijd tussen Turkije en Nederland wordt gespeeld in Istanboel. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt het Atatürk Olympisch Stadion. LET OP! Er is een tijdsverschil van 2 uur met Turkije. Zorg er daarom voor dat je om 18.00 uur voor de buis zit!

Programma Groep G WK-kwalificatie


18.00 uur: Turkije - Nederland
20.45 uur: Gibraltar - Noorwegen
20.45 uur: Letland - Montenegro

Op welke zender wordt Jong Oranje uitgezonden?


Het EK van Jong Oranje wordt ook uitgezonden door de NOS. Eén klein verschilletje: deze wedstrijd wordt niet uitgezonden op NPO 1, maar op NPO 3.

Hoe laat speelt Jong Oranje?


De ploeg van Erwin van de Looi speelt de openingswedstrijd van het EK in Hongarije tegen Roemenië. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt!

Programma Groep A Euro U21


21.00 uur: Roemenië O21 - Jong Oranje
21.00 uur: Hongarije O21 - Duitsland O21

© NOS