💩 | ‘Oud-PSV’er Marcelo ontslagen bij Lyon na laten van scheet tijdens bespreking’

10 mei 2022

Pro Shots / Panoramic
marcelo-lyon-ontslag-na-scheet

Oud-PSV'er Marcelo werd begin dit seizoen aan de kant gezet door zijn club Olympique Lyon, waar Peter Bosz de coach is. De reden die werd gegeven was 'ongepast gedrag', maar L'Equipe meldt dat zij nu de echte reden weten en... die is wel heel erg opmerkelijk! De verdediger is volgens de krant ontslagen omdat hij een scheet liet tijdens een bespreking na een verloren wedstrijd.


De 34-jarige Braziliaan werd dit seizoen na slechts 2 wedstrijden teruggezet naar het beloftenelftal van de Franse club. Zijn laatste optreden in de hoofdmacht tegen Angers was trouwens niet al te best, want Marcelo maakte daarin een eigen doelpunt en verloor met 3-0.

Scheet en gelach
Na dat duel vond Marcelo het blijkbaar nodig om een scheet te laten in de kleedkamer tijdens de nabespreking van de wedstrijd, wat natuurlijk voor de nodige hilariteit zorgde bij de spelers in de kleedkamer. Trainer Bosz kon er echter niet om lachen en zette de oud-PSV'er uit de selectie. Na 11 wedstrijden bij de beloften mocht hij zelfs helemaal vertrekken bij de Franse club.

Transfer
Marcelo speelde 4 seizoenen voor Lyon, waarin hij 167 keer in actie kwam en 8 keer scoorde. Dit seizoen speelt hij bij degradatiekandidaat Bordeaux.