Gokker zette in de rust van Engeland-Denemarken in op 'zekerheidje', maar is nu 7.500 euro kwijt

Martijn Baars • 01:03, 08-07-2021 / Laatste Update: 17:00, 07-01-2024

Er is 1 televisie in een miljoen stukjes geslagen. Een gokker had namelijk in de rust van Engeland-Denemarken ingezet dat er nog minimaal 1 goal zou vallen. Het stond toen 1-1. 45+6 minuten later stond die stand nog steeds op het bord en dus is die gokker al z'n geld kwijt.

En hij zette niet zomaar een tientje. Nee, hij pleurde er even 7.500 euro op. Tegen een odd van 1.34. Als er nog een goal gescoord was, had dat hem ruim 2.500 euro winst opgeleverd. Maar nu moet hij z'n ouders of z'n vriendin vertellen dat hij er net 3 prima vakanties doorheen heeft gejaagd.

Kansen

En kansen waren er op zich. Danny Makkelie weigerde een penalty te geven aan Engeland, terwijl het toch echt een overtreding leek op Kane. Daarnaast was er nog een scrimmage diep in blessuretijd die winst op had kunnen leveren voor Engeland én de gokker, maar ook die bal ging er niet in. Toen Makkelie na ruim 6 minuten blessuretijd affloot, werd het verlengen en is de gokker al z'n geld kwijt...