Discussie tussen Peter Bosz en journalisten na Feyenoord-PSV: 'Menen jullie dit nou?'
Peter Bosz was op de persconferentie gefrustreerd op een paar journalisten. ©Talpa

Discussie tussen Peter Bosz en journalisten na Feyenoord-PSV: 'Menen jullie dit nou?'

07:47, 25-01-2024 / Laatste Update: 08:54, 25-01-2024

Peter Bosz moest woensdagavond hard op zijn tong bijten om niet woest leeg te lopen op de persconferentie na Feyenoord - PSV. Zijn ploeg PSV verloor in de Kuip met 1-0 en na afloop ging het over bijna niets anders dan de niet gegeven strafschop aan PSV. Het leverde zelfs een Bosz vol onbegrip op, die gefrustreerd in discussie ging met de aanwezige journalisten.

Aan de tafel met de vele microfoons voor zijn neus moest Bosz zich inhouden. Een van de journalisten zei bij het analyseren van die niet gegeven strafschop dat het niet voor iedereen duidelijk of het nou een penalty was of niet. "Maar even serieus, hebben jullie écht de beelden gezien?", vroeg Bosz hardop aan de journalisten en dan met name gericht aan degenen die het niet duidelijk een strafschop vonden.

'Er is toch geen discussie mogelijk?'

"Zag je dat hij (Mats Wieffer, red.) hem (Noa Lang, red.) op zijn linkervoet raakte? En dat die dubbelklapte? Dan is er toch geen discussie mogelijk? Hoezo zijn er collega-journalisten die er anders over denken?" Bosz snapte er echt niks van. Even leek de discussie voorbij toen het alleen ging over naar welk camerastandpunt je keek. Maar toen daarna een andere journalist zei: 'Kan het zijn dat hij de bal meenam?', was de koek op bij Bosz.

"Jongens, kom op. Menen jullie dit nou serieus of niet? Ik wil hier best over met jullie in discussie, maar dat gaan jullie niet winnen. Dus doe het dan ook niet. Ach, kom eens op zeg. Hou toch eens op", sloot Bosz de discussie. Bij hem was er absoluut geen twijfel over het moment. Check hieronder de discussie die Bosz had met de aanwezige journalisten.

Video van het moment