'Million Manhoef is alweer afgebeld door PSV'
Million Manhoef © Pro Shots

'Million Manhoef is alweer afgebeld door PSV'

18:56, 31-01-2024 / Laatste Update: 18:58, 31-01-2024

Het ene gerucht duurt wat langer dan de ander. Die van Million Manhoef en PSV duurde wel héél kort. Woensdagavond melden verschillende partijen dat PSV alweer heeft gebeld naar Manhoef om te zeggen dat het niks wordt.

Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf. De Eindhovenaren kwamen in eerste instantie bij Manhoef uit nu Noa Lang weer een tijd uit de roulatie lijkt te zijn met een blessure en omdat Yorbe Vertessen in Berlijn is om een transfer naar Union Berlin af te ronden. Manhoef zou op zijn beurt weer open staan voor een transfer. Niet gek, gezien de positie van Vitesse op de ranglijst.

Vitesse heeft geld nodig

De Arnhemmers wilden ook meewerken aan een verkoop van Manhoef, want de club heeft geld nodig. Volgens De Gelderlander wil Vitesse minimaal drie miljoen euro voor de aanvaller hebben. Hij heeft in Arnhem nog een contract tot de zomer van 2025.

Een andere optie voor PSV is Couhaib Driouech van Excelsior. De Rotterdammers willen vijf miljoen euro plus een doorverkooppercentage en dat vinden ze in Eindhoven momenteel te duur. 

Opties in het buitenland

Manhoef had ook nog opties in de Serie A en de Bundesliga. Vitesse, dat geld nodig heeft, zal nu weer luisteren naar clubs uit de topcompetities.