Myron Boadu uit onvrede over gang van zaken rondom transfer: 'Nog nooit zoiets meegemaakt'
Myron Boadu / Getty Images

Myron Boadu uit onvrede over gang van zaken rondom transfer: 'Nog nooit zoiets meegemaakt'

21:37, 30-01-2024

Myron Boadu snapt er niks van. Op Instagram laat hij weten 'nog nooit zoiets te hebben meegemaakt'. De spits van AS Monaco doelt hier hoogstwaarschijnlijk mee op de gang van zaken rondom een mogelijke transfer.

FC Twente wil de spits graag hebben en dacht aan een huur met optie tot koop. AS Monaco doet volgens Tubantia rustig aan, omdat de Ligue 1-club weet dat er andere clubs zijn die meer kunnen bieden. 

De transfermarkt is nog twee dagen open, maar Monaco doet dus rustig aan. De 23-jarige spits kwam in de zomer van 2023 voor zeventien miljoen euro over van AZ. Sindsdien kon Boadu nooit een basisplaats afdwingen bij Monaco, maar ging hij ook nooit op huurbasis weg. Twente zou daar dus verandering in willen brengen.

Twente kijkt verder

De frustratie van Boadu zit mogelijk bij de langzame gang van zaken. Omdat Monaco niet opschiet, is Twente genoodzaakt om verder te kijken. De Tukkers hebben deze winter namelijk hun spits Manfred Ugalde verkocht aan Spartak Moskou en zijn nu naarstig op zoek naar een nieuwe spits.

Screenshot Instagram Myron Boadu