Oud-PSV'er Marcelo en Juninho ontkrachten scheet-verhaal: 'Wat een grap'
i

Proshots

Oud-PSV'er Marcelo en Juninho ontkrachten scheet-verhaal: 'Wat een grap'

Trevor Wagener • 09:30, 11-05-2022 / Laatste Update: 21:26, 11-12-2023

Juninho Pernambucano heeft gereageerd op het geruchtmakende verhaal van voormalig PSV-verdediger Marcelo. Dinsdag bracht sportkrant L'Équipe een verhaal naar buiten dat de Braziliaan weg moest bij Olympique Lyon omdat hij een scheet had gelaten na de nederlaag tegen Angers (3-0, zie foto) in augustus vorig jaar. Volgens sportief directeur Juninho en Marcelo, die inmiddels bij competitiegenoot Bordeaux speelt, is er niets van waar.

Marcelo zou keihard om zijn eigen puf gelachen hebben. Dit veel niet goed bij onder meer trainer Peter Bosz en consorten, waarna Marcelo zijn ontslag kreeg. Directeur Juninho zou hem hem geschorst hebben. Op Twitter ontkrachtten beide heren het verhaal en staken zij de draak met de sportjournalistiek van vandaag de dag.

Reacties Marcelo en Juninho op scheet-exit

"Voor deze ene keer kom ik terug op sociale media om, dankzij L'Équipe, deze beschuldigingen te ontkennen", schreef Marcelo. "De journalistieke wereld is een grap op dit moment." Ook Juninho liet van zich horen op social media.

"Ik heb het toch gezegd!?", grapte hij. "Een goede scheet moet veel geluid maken. Ook moet ie lang duren en stinken. Die van jou was alleen hard", aldus Juninho. "Dus was het geen goede scheet!", besloot hij zijn boodschap met nodige lachende emoji's. Een stinkende story, dus!